Proteinglass! Caramel Cashew Protein Nice Cream

protein ice cream, banana ice cream, nice cream, protein nice cream, protein ice, proteinglass, protein bananglass, bananglass, caramel cashew, caramel cashew ice cream, vegan ice cream, whey ice cream, barebells, barebells ice cream, barebells bars, barebells caramel cashew, deffa, deffrecept, deffa nu, deffa.nu, Ehrlington, clean eating, clean recipe, clean eating recipe, eat clean, cutting, cutting recipes, cut recipes, bulking, clean bulk, real food, fitness food, fitness recipes, fitness recipe,

Sommaren är inte över! Glass är fortfarande en bra idé och proteinbars är väl aldrig en sämre idé… Hetaste barsen denna sommar har väl varit Barebells, om man ska scrolla svenska insta-flödet. Varför inte göra en glass med bars som chunks då? För senaste inom proteinglass är ju likaså just chunks!

3 ingredienser + vatten, några enstaka minuter att blanda, max en halvtimme i frys och it’s done!
Vanlig nice cream känner de flesta till idag redan. Med protein i mättar det mer och längre, samt får en krämigare eller gräsligare konsistens. Proteinet jag hade var i karamellsmak, men liknande funkar nog också lika bra. Eller kör en annan bar och helt byt smak på pulvret med! Våga testa lite 🙂

 

Caramel Cashew Proteinglass

(Tyngre Barebells-glass)

protein ice cream, banana ice cream, nice cream, protein nice cream, protein ice, proteinglass, protein bananglass, bananglass, caramel cashew, caramel cashew ice cream, vegan ice cream, whey ice cream, barebells, barebells ice cream, barebells bars, barebells caramel cashew, deffa, deffrecept, deffa nu, deffa.nu, Ehrlington, clean eating, clean recipe, clean eating recipe, eat clean, cutting, cutting recipes, cut recipes, bulking, clean bulk, real food, fitness food, fitness recipes, fitness recipe,

 

Till 2 pers:
250g banan (2 eko typ)
1 Caramel cashew proteinbar från Barebells
30g vassle, karamell/ toffee eller liknande smak
vatten
isbitar

Hur du gör:
Skär bananerna i bitar och frys in under natten eller iaf minst 2 timmar tills helt genomfryst.
Släng ner frysta bananbitarna i en mixer och kör till ett smul.
Häll i någon msk vatten och mixa till en massa.
Ha sedan i proteinpulvret och isbitarna. Mixa allt till mjukglasskonsistens.
Skär baren i bitar, vänd ner i smeten och ställ sedan in i frysen i ca 30 min.
Ta ut, rör runt och servera direkt. NJUT!

Näringsvärde per portion:
279 kcal
35% – 24g protein
15% – 5g fett
50% – 35g kolhydrater