deff recept, deff-recept, recept deff, recept för deff, recept för att deffa, recept-deff, deffa recept, recept deff kostschema, kostschema recept, kostschema deff recept

Deff recept – Alltid med näringsvärden!

Många undrar över deff recept och framförallt med näringsvärden. Vi har höga krav på mat och våra recept innehåller grymma råvaror för att vara optimala när du deffar och vill gå ner i vikt. Nedan ser du samtliga recept som är beräknade med näringsinnehåll för att du enkelt ska kunna följa dina mål oavsett ambitionsnivå.

 

Deff recept

Som vi redan nämnt i våran kompletta deffguide och i kost under deff så är kosten det viktigaste när det gäller till din deff. Ju mer koll du har på din kost desto bättre kommer du att nå ditt mål och risken att du småäter (framförallt fel mat) minskas något oerhört.

Lyckligtvis har vi en egen licensierad dietist och PT, som är en mästare i köket och riktig duktig när det gäller just goda deff recept! Hon (Maria Ehrlington) har redan börjat mata på med flera riktigt goda recept där man nästan blir lite förvånad att det kan smaka så himla gott och samtidigt vara BRA och hälsosam mat!

Alla recept på sidan hittar ni som vanligt under recept fliken eller här.

 

Funkar det med matlådor hela veckan?

bra matvåg, bästa matvågen, bäst matvåg

En billig matvåg är en grym och långvarig investering. Denna matvåg köper du HÄR

Ja det gör det. Det är som sagt vanligt att man under deff äter samma mat under veckan och vi förstår, det är praktiskt. Tyvärr kan det ibland förstöra om man inte riktigt har disciplinen.Att man äter samma tråkiga mat varje dag gör det hela inte lättare. Har du tiden är det ett grymt tillfälle att lära sig nya och nyttiga recept som du kan äta med gott samvete under din deff. Har du ätit samma matlådor kan det vara en bra idé att göra matlådor på någonting helt annat som du kanske inte gjort nångång. Variation gör allt mycket lättare!

För att ha stenkoll är det verkligen värt att investera i en billig matvåg. Det är omöjligt att veta exakt hur mycket protein och kalorier etc du får i dig om du inte väger din mat. Gör man det till en rutin att väga sina matlådor så kommer du märka att det inte tar någon extra tid alls egentligen.

Ett urval av våra deff-recept;

recept nötsmör, recept nöt smör, nötkräm deffa, nätcreme recept, deffa jordnötssmör, jordnötssmör recept, nötsmör, proteinsmör, cashewsmör, cashew butter, protein, nut butter, healthy recipe, deffa,

Hemmagjort protein nötsmör – perfekt för att ha på mackan under deff

och många fler kommer det att komma!

Vill du ha en hel veckas inspiration med recept för alla måltider så missa inte vårat kostschema för deff!

Är det någon maträtt du undrar över eller vill tipsa oss om ett bra recept så maila gärna in till oss på info@deffa.nu !

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 17 =