få stora armar, armövningar, få större armar, bra armövningar, vilka armövningar är bäst, bästa armövningar, armövningar schema, amrövningar program, få stora muskler, vilka armövningar är bäst, armövningar deffa, armövningar videos

Få stora armar! – Utvalda armövningar

Vill du få stora armar som du kan gå runt och flexa i god tid inför sommaren? Läs vidare för vilka övningar vi tycker är bäst och varför, allt med utförande och videos. Sun’s out – Guns out!

 

Få stora armar 

– inte så svårt egentligen.

 

Skäms du för att du har klena armar? Vill du ha större, starkare och bättre armar som ser bra ut med eller utan kläder – då har du kommit rätt.

Deffa.nu har valt ut de bästa armövningar för att få större armar. Armarna tränas en hel del i andra övningar men de flesta av oss tränar armarna individuellt också. Vi lägger våran fokus här på biceps och tripcesmusklerna. Underarmsmusklerna tränas i stort sett hela tiden, men skulle du vilja ha övningar för underarmarna så kommer ett par övningar för dessa att dyka upp så småningom.

 

Vi har valt ut armövningarna som vi tycker är bäst när det kommer till att öka i storlek (få stora armar) och på så kortast tid som möjligt. Isolerade övningar för tex maskin och cable-övningar är bra om man vill finslipa formen och detaljen inför en tävling, men inte lika bra som basövningarna i att bygga en stark bas av stabil muskelmassa. Fördelen med dessa basövningar är de visar vilken typ av form din biceps kommer att ta till (beror mestadels på genetik) då de tränar ett större tvärsnitt över hela muskeln.

 

För att komma till våra armövningar klickar du här:

ARMÖVNINGAR

 

 

Vi har även två stycken bicepsprogram för alla som vill ha större biceps, övningarna där är alla inkluderade i våra armövningar som länkas ovan.
Det är viktigt att tänka på formen och att inte ta för mycket vikt som man ej klarar av. Börjar du träna dina armar nu har du gott om tid till att flexa som Karl Alfred eller Arnold till sommaren.
Vid frågor om individuella armövningar kan man alltid skicka iväg ett mail till oss, vi svarar så gott vi kan!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =