Maria Ehrlington, Ehrlington, deffa, squats, gluteus, glutes, deffa, ehrlington blogg, ehrlington recept, legday, deffa.nu,

Maria Ehrlington – Vem är jag?

Hej! Maria Ehrlington är mitt namn och jag är den nya bloggerskan här på Deffa.nu. Välkommen till min del av sidan! Jag är superglad att få skriva här och har massor att dela med mig till er. Eftersom detta blir mitt första inlägg tänkte jag berätta lite om vem jag är och vad jag kommer skriva om i kommande inlägg.

 

Hallå där!

Som sagt heter jag Maria, är 20 år ung och bor i en liten stad kallad Huskvarna. Jag jobbar bl.a. som personlig tränare med eget företag. Har satsat mest på online coachning och hjälper både svenskar och personer från utlandet med att må bra. För det är just det som är det bästa och viktigaste med mitt jobb – få folk att må bra!

Utöver företaget jobbar jag även som modell och sedan en del med marknadsföring åt de företag som sponsrar mig.

Som 3-åring började jag dansa och gick igenom dansskola efter dansskola, lärare efter lärare, stil efter stil… Jag hade väldigt lätt för att lära och älskade det jag gjorde. Alltid svårt att säga själv, men jag var helt fruktansvärt bra på att dansa. Som barn var jag grovt mobbad i skolan och har varit med om en hel del misshandel och mycket annat hemskt i mitt liv (mycket för att min mamma är invandrare). Dansen blev min undanflykt och sätt att kommunicera med mina känslor, då jag inte lät någon få veta vad jag gick igenom. Det var dock först när jag började med streetdance i mellanstadiet som jag fann min kärlek i livet. Min pappa lyckades få in mig att dansa med Bounce två somrar och jag insåg först då att det fanns fler som jag.

När jag sedan var 13 upptäckte en man mig när jag dansade på gatan. Hade ingen som kunde lära mig mer då jag var ”för bra” för dansskolan här, så jag dansade på parkeringsplatser, i skogen och under broar m.m. Han var tävlingsdansare och slängde in mig i sitt crew. Vi hann tävla en gång, i en stor tävling där vi kom två, innan jag råkade bli svårt sjuk och inte fick dansa mer. Det är först nu sedan ett år tillbaka jag kunnat dansa ordentligt igen och fått tillbaka känslan för allt.

Idag gymmar jag lika mycket som jag brukade dansa . Sex/ sju dagar i veckan lyfter jag vikter och älskar det. Min träningsresa började för 2 år sedan när jag snubblade in på gymmet helt av misstag. Blev fast direkt och gymmet är nu mitt andra hem, det jag lever för och inte kan leva utan.

Något ni kommer märka här i bloggen är min brinnande passion för näringslära. Jag är rent ut en riktig nörd. Började redan som 10-åring läsa på om hur mat påverkar oss. Efter min PT-utbildning insåg jag hur ”lite” träning gör med oss i jämförelse med vad vi stoppar i oss och inte stoppar i oss. Därför valde jag att vidareutbilda mig inom just nutrition. När jag fixade mat då fick jag ofta höra ”Vad gott det var! Kan det verkligen vara nyttigt?” Det störde mig så mycket att jag startade en blogg för att lägga upp bevis (recept + bilder) på att 100% hälsosamt också kan vara 100% supergott. Det är detta jag kommer fortsätta med att göra här nu!

Här kommer jag dela med mig av dessa recept på enkla, supergoda och nyttiga recept ihop med näringsinnehållet. Det är viktigt att äta bra för att må bra. Det är precis lika viktigt för att nå dina mål, oavsett vad de må vara! Kommer även dela med mig av tips och tricks inom kost, berätta mer om hur näring fungerar, slå hål på myter, förklara vad kosttillskott är och när de kan vara bra eller motsatsen och även dela med mig om min träning, lägga upp videos och tipsa om grymma övningar.

Det kommer bli grymt! Vi ses här snart igen 🙂

 

P.S: glöm inte tävlingen på instagram som jag håller på min privata sida! I samarbete med deffa.nu lottar jag ut 20 påsar Pandy Protein Candy. Gå in på mitt konto @ehrlington och läs mer under tävlingsbilden!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =