Deffa.nu skapades i syfte att slå hål i dagens alla träningsmyter, överflödet av onödiga kosttillskott, träningsformer och dieter. Allt material på sidan är skriven med en vetenskaplig och medicinsk förankring. Vi kommer tex inte rekommendera eller be dig köpa ”SUPER FATBURN XXX -20kg in 2 WEEKS”-preparat.

Du har hamnat här mest sannolikt pga att vi har en gemensam nämnare – TRÄNING.  Vare sig du redan tränar eller vill påbörja din resa till en bättre version av dig själv så har du hamnat rätt. Alla är välkomna att ta del av informationen och materialet på deffa.nu, helt gratis!

Här samlar vi alla tips och tricks för att bränna fett och få en hårdare kropp. Sålänge du har motivationen så har vi lösningarna du behöver för att lyckas med dina mål.

Massvis med artiklar, övningar, studier och guider finns här för att hjälpa dig med din träning.

Målet med Deffa.nu är att göra det till Sveriges bästa kunskapskälla om just deffning och styrketräning.

Med en medicinsk anknytning och lång bakgrund inom fysioterapi samt träning på hög nivå är vi övertygade om att just du kommer att uppskatta det kvalitativa innehållet på sidan. Även om vi båda har heltidsjobb är målet solklart, att samla och producera de bästa guiderna, artiklarna och övningarna för deffa och styrketräning. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt och innehållet kommer bara att växa.

Vi kommer i framtiden att ha en hel del olika gästskrivare som kan bidra med sina personliga erfarenheter och råd.

Är det något du söker efter men inte hittat kan du alltid kolla igenom arkivet, där vi samlar alla våra artiklar och övriga publikationer.

Du kan följa oss både på facebook och instagram  där vi frekvent annonser ut våra tävlingar. Har du frågor besvarar vi de så snabbt vi kan, skicka gärna ett mail till oss på info[@]deffa.nu

Träningsprogram och recept ska inte kosta!

Dock gillar vi att tipsa dig när dessa kommer och tex när du kan köpa Whey för under 80kr/kg. DÄRFÖR borde du prenumerera på vårat nyhetsbrev 🙂

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Deffa.nu - Gratis evidensbaserade träningstips till folket

Varmt välkommna, NU KÖR VI!