behålla motivationen uppe, motivation deffa, motivation citat, motivera, bli motiverad, få motivation, motivation träning, motiverad till träning, få motivation för träning

Behålla motivationen uppe!

behålla motivationen uppe, motivation deffa, motivation citat, motivera, bli motiverad, få motivation, motivation träning, motiverad till träning, få motivation för träning

Många undrar hur jag orkat hålla på såhär länge och vad som motiverar mig. Det har jag tänkt att besvara i detta inlägg! 🙂

För mig så har det viktigaste varit att jag har ett flertal rimliga delmål med min träning (skriv gärna upp dessa åt dig själv) och även ett slutmål där du ska kunna tänka ”Shit, jag gjorde det”. Varje gång jag bockar av ett delmål så blir jag sjukt nöjd och extremt sugen på att sträva efter nästa delmål. I alla år som jag tränat på gym så har motivationsvideos på Youtube varit mycket användbart, att få nya idéer kring hur man ska äta/träna och ha någon att se upp till. Ju mer du lär dig om kost och träning desto snabbare kommer du se resultat, vilket leder till ett ökat intresse/motivation.

När jag började följa en diet för första gången så var jag 19år gammal (2012) och innan det var jag smal pga min högintensiva träning inom Thaiboxning i kombination med att jag åt alldeles för lite. För att motivera er såsom andra motiverat mig så har jag skapat en Youtube-kanal där minst en video per vecka kommer att laddas upp.  På 10 månader så förändrade jag min kropp på ett vis jag själv inte trodde var möjligt, från denna taniga kille till min första plåtning som fitnessmodell. Denna body transformation fick bli min första video på youtube och den ser ni nedan (Prenumerera för mer) 😉

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 4 =