Protein fluff, proteinfluff, mjukglass, nyttig mjukglass, proteinglass, recept, proteinrecept, protein recipe, protein ice cream, low carb, low carb recipe, kolhydratssnålt, Deffa, cutting, cutt food, snack, protein snack, mellanmål,mellis, proteinrik mellanmål, whey, vassle, deffrecept, diet, dietrecept,

Strawberry Fluff – Mjukglass à la Protein – Näringsberäknat recept

Mycket mättnad per kcal gör det enkelt att hålla vikten och enklare att droppa kilon. Jag har under dietperioder inte bästa sömnen (hör ju till lite) och märkt att jag sover mycket bättre om jag blir rejält mätt innan läggdags. Problemet är ju att bli rejält mätt på kaloriunderskott… Det är då fantasin kommer in och man fixar en STOR måltid på under 300 kcal och ca 50g protte!

Len och gräddig som mjukglass. Fluffig som vispad grädde. Smakar som en jordgubbsdröm!

Jag vet, mycket diet och deff här på sidan. Det var tanken att vara det ju, iom vårt namn här med. Dock börjar jag tänka att det vore bra med lite överskott-snack med. Så det kommer snart med! Vet med mig att många föredrar att lägga sig på ett överskott till hösten för att bygga. Allt fler idag verkar dog föredra lean bulking, alltså öka sakta i vikt för att lägga på sig mest muskelmassa och mindre fett, snarare än det förr mer populära att bara brassa på och ”äta allt du ser”  (i’ts cool bro, I’m bulkning).  När jag säger ”förr” syftar jag på bara något par år tillbaka ändå. Trender finns verkligen överallt! Så därför kommer lite mer om snäll bulk snart så du kan hänga på och slippa misstag du med, som att lägga sig för lågt och inte bygga ordentligt.

Men detta inlägg ska fortfarande handla om sommaren och är ännu ett deff-recept. Proteinfluff var också en trend för ett tag sedan som lugnat sig lite nu. Senaste har ju varit puddingar och glass mer. Dock är denna en stående favorit för mig. 2 (3) ingredienser och så enkelt. Galen volym för galet lite kalorier och massa protein. Diet eller bulk gillar jag detta, men på diet underlättar denna mättnaden REJÄLT. För jag har ibland svårt att sova och speciellt på diet. En portion jättefluff och sedan somnar jag snabbt. Så bra är mättnaden och det är precis lika gott!

 

Protein fluff, proteinfluff, mjukglass, nyttig mjukglass, proteinglass, recept, proteinrecept, protein recipe, protein ice cream, low carb, low carb recipe, kolhydratssnålt, Deffa, cutting, cutt food, snack, protein snack, mellanmål,mellis, proteinrik mellanmål, whey, vassle, deffrecept, diet, dietrecept, Protein fluff, proteinfluff, mjukglass, nyttig mjukglass, proteinglass, recept, proteinrecept, protein recipe, protein ice cream, low carb, low carb recipe, kolhydratssnålt, Deffa, cutting, cutt food, snack, protein snack, mellanmål,mellis, proteinrik mellanmål, whey, vassle, deffrecept, diet, dietrecept,

JORDGUBBSFLUFF

Mjukglass à la protein

 

1 liter fluff:
225g frysta jordgubbar
50g vaniljsmak av vassleprotein*

Hur du gör:
Krossa bären snabbt, ex hacka eller mixa lätt med mixer. Blanda i någon msk vatten och allt protein.
Visa på högsta effekt med elvisp tills du får err stort fluff, lika lent som grädde.
OBS! Arbeta supersnabbt, för tinar bären minsta så får du gegga istället för det gräddiga fluffet.
Ät direkt eller toppa med något gott, jag hade lite färska jordgubbar skivat på med. NJUT!

* jag använder Pure Whey Isolate från Bulk Powders

 

För hela satsen:

260 kcal
75% – 50g protein
3% – 1g fett
22% – 14g kolhydrater

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =