pete lindqvist, deffa, deffa.nu

Första inlägget – Vem är Pete?

Tjenare alla läsare, vad kul att ni hittat hit!

Eftersom detta är första inlägget så tänker jag börja med att berätta lite om mig själv.

Jag heter Peter Lindqvist, 23 år gammal och bor i den ”goa” staden Göteborg. Personlig tränare som brinner obeskrivligt mycket för kost, träning och hälsa. Ända sedan 5 års ålder har jag hållit på med lite olika sporter, det hela började med fotboll som jag höll på med i nio år och efter att jag lagt ner detta så övergick jag redan vid 14 års ålder till att börja träna på gym. Detta var något som jag fastnade för direkt och håller på med det än i dag. Jag utbildade mig till personlig tränare år 2013, mitt intresse för träningen steg ytterligare och jag tog min träning till en helt ny nivå, det blev en livsstil. Vid denna tidpunkt så började jag modella efter min första ”deff”, jag ville komma ihåg vad jag åstadkommit. Att alltid ha ett delmål med träningen är otroligt viktigt och är delvis vad som hållit min glöd uppe.

Idag så tävlar jag inom Men’s Physique och har nu 8 dagar kvar till min nästa tävling i Alingsås (Aströmerpokalen +178cm), efter en deff på cirka 3 månader. Jag pluggar för tillfället på högskola och har precis blivit klar med mitt första år inom Industriell Ekonomi med inriktning på Logistik. Har nyligen startat en Youtubekanal som berör kost & träning, men framförallt så är det dags att börja blogga för er här på Deffa.nu 😉

Det jag kommer blogga & vlogga om här kommer handla om allt från att träna- och äta rätt till att knäcka myterna i träningsvärlden, eller det vi idag även kallar för ”BroScience”.

Kan redan nu tipsa om ett grymt upplägg för att få stora biceps, med övningar, utföranden och anpassat program, det hittar ni HÄR: Få större biceps

Hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som mig, det kommer bli en grym resa!

 

pete lindqvist, biceps, deffa.nu, biceps program, få större biceps, få stora biceps, program för biceps, bicepsträning

 

Eat right, Train right – Be bright!

// Pete

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 19 =